HTML

Bunkó Britt Blogja

Ez a blog rólam szól -> Mindennapjaimról, utazásaimról, gondolataimról, fociról, életről - meg arról, ahogyan én a világot látom. Elsősorban családom, barátaim és ismerőseim számára írok ide (viccesebb, mint egy kör e-mail), de persze minden érdeklődő számára nyitott az oldal!

Friss topikok

  • Bunkó Britt: Általában én is így teszek - az iwiw és a freemail megtanított már erre. Itt nem tudom, mi volt a ... (2008.08.11. 19:26) Szczecini mindennapok
  • mSanyi: Hű... Heti száz óra. Hogy bírják ezt az orvosok? (2008.08.11. 15:23) Kórházi mindennapok
  • Bunkó Britt: Olvassátok! Igyekszem tökéletesíteni! (2008.07.23. 17:53) Elhagyom a várost...
  • Turulmadár: Teljesen igaza van a főszerkesztő úrnak, a "polgári szertartás" tényleg egy kommunista csökevény. ... (2008.07.22. 21:26) Recent things
  • Turulmadár: Mit írjak ide? (2008.07.22. 21:06) Sziasztok kedves olvasók!

A névválasztásról

2008.07.13. 18:29 Bunkó Britt

Nyilván minden kedves olvasóban felmerül a kérdés, hogy miért is pont így nevezik ezt a blogot, ahogy. Önmagában nem túl hízelgő név, semmiképp sem nevezhető öntömjénezőnek. Leginkább talán hivalkodónak nevezném.
Először Bakó nevezett Britt-nek (két tével, természetesen, hiszen ő is csak szimplán Bunkó Bakó), vélhetően a sapkám miatt. Aztán ez úgy rajtam maradt. Persze Bakó rögtön hozzátette, hogy bunkó - szóval gyakorlatilag ennyi.
Aztán ezt lehet sokféle módon rövidíteni. Például BBB-nek, vagy ahogy a cím is mutatja: bunkóbb-nak. haha

Ennyi.

Szólj hozzá!

Címkék: név

A bejegyzés trackback címe:

https://bunkobb.blog.hu/api/trackback/id/tr19566330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása